top of page

I have no words

Altså, denne dagen går ned i historiebøkene for undertegnede. Idag ble jeg nemlig eier av min aller første (helt ekte) designerbag! Den ene kunden min (hun som allerede har gitt meg x antall treningsko og så mye mer) hadde nemlig vært på Dubai Mall igår og sett en Pradabag som visstnok var helt meg. Så da kjøpte hun den til meg da!

Jeg visste seriøst ikke hva jeg skulle si da hun gav meg posen fra Prada, jeg ble helt målløs. Og da jeg googlet bagen etterpå, for det måtte jeg jo, og så prisen, da gikk jeg nesten rett i bakken. La det bare være sagt at veskene jeg bruker til vanlig enten er fra H&M eller er tyvegods/arvegods fra mamma, så vet dere liksom litt hvordan ståa er i skulderbagverdenen til Inger Houghton 😉 Så ja, I have no words. Satte henne like gjerne igang med å gjøre snatch fra høyt heng, og avsluttet med ekstra tunge bulgarske splitt og en slitsom metcon, sånn for å takke henne liksom. LOL. Jeg vet ikke jeg. Men fy søren så heldig jeg er, og for ett land jeg bor i ass!!!


photo 2

Med all denne ekstra energien som bagen førte med seg ble det jammen en dobbel treningsøkt på fruen også. Jeg hadde nemlig trent overkropp i morges, muscle-ups, benkpress, chins og nedtrekk, men var jo så gira etter alt dette styret at jeg tenkte jeg like gjerne kunne gi 3-kilometeren ett nytt forsøk etter gårdagens fail. 12 minutt og 34 sekund senere var jeg sliten som fy, men fornøyd med en 3 sekunders forbedring fra sist gang- helt ok med tanke på at forsøket igår fortsatt satt fersk i beina.

Nå tar jeg med meg Ian (og Prada-bagen) og hopper til køys 😉 Gudd nait!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page