I go, you go

Jeg forsov meg til kunden jeg skulle møte klokken 9 i morges. Altså, tiden der Kaia sov til 8-9 draget ser ut til å være over, så det var fra hvilen sammen med Kaia senere at jeg forsov meg. Jeg hadde alarmen på, men lyden var så lav at den ikke vekket meg. Den var likevel høy nok til at den kom med i drømmen da. Drømmen som for øvrig handlet om at jeg og PT-Pia løp bakkeintervaller 😀

Anyways, etter kunden var det min tur til å trene, og Ian hang seg på. Etter litt overtalelse fikk jeg ham med på økten jeg gjorde i sist uke da jeg fikk så treningsverk at jeg knapt kunne sitte eller gå. Dette ble jo faktisk tredje gangen jeg gjorde samme opplegg, og man kan jo nesten spørre seg om hva som feiler meg liksom, men så er det jo ekstra godt når det er gjort da.

Kaia var våken, så vi satte i gang i skikkelig “I go, you go”- stil. Dvs mens jeg kjørte underholdt Ian Kaia, og vica versa. Og så pauset vi kun mens den andre jobbet, så vi var mildt sagt slitne begge to da vi var ferdige.Her er altså oppskriften, dersom du også vil ha støle lår og rumpe 😉

A1) 5 x 20 knebøy @ 50kg B1) 5 x 20 utfall bakover @ 50kg C1) 5 x 15 (+10 halve) hofteløft

Det ser pent og pyntelig ut på papir, men er mer slitsomt enn man skulle tro. Jeg ser alikevel ikke bort fra at jeg gjør samme greie en gang til eller to 😉Nå er jeg dødstrøtt og tar kvelden ass! Snaiks 🙂

1 view0 comments