top of page

I go, you go

Jeg og Ian lå på stranden i dag og planla at vi skulle løpe intervaller når vi kom hjem. Jeg først, og så han, mens jeg badet Kaia og sånn for kvelden. Sånt er lett å planlegge når man ligger på stranda med en kaffe i hånda og masse energi, men det er noe helt annet å faktisk gjennomføre når man kommer hjem helt skutt etter en dag i sola (det er sykt hvor sliten man kan bli av å gjøre ingenting!). Jeg hadde derfor mentalt bestemt meg for å skippe trenings i dag, men så foreslo Ian at vi skulle gå opp i 38ende alle 3 og kjøre intervallene i “I go, you go”-stil. Så før jeg fikk tid til å finne på en unnskyldning svarte jeg ja, og skiftet til treningsklær.

Vi tok utgangspunkt i mine standard 30/30 sek intervaller med start på 17km/t, 2% stigning, og en fartsøkning på 0,1km/t for hver intervall. Jeg gjorde én intervall, hoppet raskt av mølla, og så hoppet Ian på og løp en intervall. Det gjorde jo at det ble litt dødtid mellom intervallene, så strengt tatt ble det vel nærmere 25 sek på og 35 sek av i dag, men hva gjør vel det når alternativet var å ikke løpe i det hele tatt? Dessuten økte vi tempoet helt til 19km/t, dvs vi gjorde 21 intervaller, så jeg var mer enn fornøyd med innsatsen etterpå.


Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page