top of page

I eat eat everything, but not everyday

Dere husker kanskje photoshooten jeg var med på for litt siden? Bladet (Women’s Health & Fitness) som bildene skulle brukes i kom ut i begynnelsen av mars, men det var bare for ett par dager siden at jeg fikk tak i mitt eget eksemplar. Det tok jammen tid! Men jeg har rett og slett ikke funnet det i butikkene før.

Saken er om Candice, Reyhana og jeg som skal stille i lag sammen med 3 gutter til Crossfit Regionals i år. …eller, det er iallefall det som er planen! Laget har jo ikke akkurat prestert perfekt til nå, så jeg blir ikke skuffa om Candice (hun er best av oss) velger å stille som individuell istedet. Vi får se hva som skjer helt enkelt 🙂

Her er iallefall de ferdige bildene, og teksten som jeg svarte på.


IMG_9054

IMG_9055

IMG_9058

IMG_9059

Og takk og pris er det jeg sa i teksten, derav overskriften, sann, for ikveld har jeg spist ca 8 cookies! Nå skal jeg og den mette magen min gå å legge oss!

God natt 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page