top of page

I don’t always drink

..but when I do, I get drunk.

Jeg vet ikke om det er innafor å snakke om alkohol på en blogg sånn egentlig, men om ikke annet kan det brukes som skremselspropaganda for å ikke drikke. For i går, da holdt jeg på å dø av bakrus.

Det finnes noe som heter “ladies night” i Dubai. Det varierer fra restaurant til restaurant, men på flere av stedene betyr det gratis drinker til jenter. Noen steder også redusert pris på mat. Jeg har vært på én ladies night på mine snart 7 år i Dubai, så jeg var ikke vond å be da Ian foreslo at jeg og Carina skulle ta oss en ladies night. Jeg spurte en venninne med litt mer erfaring på det området (hehe) om råd om hvor vi skulle gå, og vi endte på China Grill på Westin hotell. 50% på maten og fri flyt av rødvin, hvitvin, rosé og bobler. Vi skålet i sistnevnte hele kvelden og hadde det rett og slett dritkult!

I andre etasje av restauranten var det bar og dansegulv og greier, pluss det som etter min smak var meget gøy dansemusikk. Men ikke nok med det, det var danseshow med 3 lettkledde og spretne menn, med dansemoves som ikke er helt typisk Dubai, for å si det på den måten. Jeg delte jo litt av herligheten på snap, og etter tilbakemeldingene å dømme var det ikke bare jeg og Carina som lot oss imponere.

Med stemningen på topp ble det vanskelig å holde styr på alkoholinntaket, og etter en lengre samtale med Carina på do om noe jeg ikke har sjangs til å huske fikk jeg se det meste jeg hadde konsumert i retur. Ikke alt tydeligvis, for jeg spydde to ganger etter at vi kom hjem, og så en gang til midt på natten.

Tror dere det var digg å våkne med Kaia i 7-draget da eller? Å herregud. På tirsdags kveld var vi “Bad Moms”, men i går var jeg bare en dårlig mor. Jeg skal spare dere for flere detaljer, men jeg mistet tellingen på antall ganger jeg kastet opp, klarte ikke engang å holde på vannet jeg drakk, og fikk i meg en brødskive i 9-tiden om kvelden. Med andre ord, en dag jeg bare vil skal gå i glemmeboken asap.

Men, det er jo aldri så galt at det ikke er godt for noe. Jeg har aldri vært en sånn som tar ett glass vin en helt vanlig dag bare for at jeg kan. Men i det siste har jeg fått skikkelig sansen for rødvin, og dermed hatt lyst på ett glass (eller to) både titt og ofte. Faktisk fristet det meg så at jeg begynte å lure på om jeg burde bli bekymret. Vel! Faren er avblåst! For er det noe jeg IKKE kan tenke meg så er det alkohol! Fy søren ass. Bare tanken gjør meg uggen, og jeg kjenner at det blir lenge til neste gang jeg rører alkohol.

Typ i alle fall en uke. Hehe.

Say no to alcohol! #justsayin

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page