top of page

I can’t even

Har en treningsvideo frå gårdagens økt til dere jeg, men jeg rakk ikke redigere den ferdig i dag heller gitt! Men, jeg kan by på en god latter for spesielt interesserte.

Da jeg og Margrethe var ute og trillet (i 2 timer?!) i dag ble våre søte små keen på litt mat, så vi satte oss ned for å amme. På et tilfeldig murgjerde i Dubai Marina. Og det måtte jeg selvsagt forevige på Instagram.

Jeg hadde bare en ammeklut over Kaia og puppen, mens Margrethe hadde fancy ammesjal, og det var absolutt ingen pupp in sight. Likevel er det en fyr som fant det viktig å kommentere at det vi gjorde var “disgusting”, og at han hadde anmeldt oss til politiet om han hadde sett det live. Jeg ba ham selvsagt dele denne meningen sin med noen som bryr seg, og burde vel strengt tatt ikke gitt ham tilfredstillelsen av å få ett svar i det hele tatt. Men jeg kunne ikke dy meg. Jeg trodde seriøst det var en myte at folk lar seg provosere av amming i offentlighet, men der tok jeg avisst feil.


Lol ass, stakkars mann.

Gudd nait partypeople, snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page