top of page

Hypocrite

…det var det Ian kalte meg i går da jeg for n-te gangen denne uken klaget på at jeg var blitt tjukk (det er utrolig hva jeg kan utrette på en uke ass!). Og han har desverre litt (bare litt) rett til å kalle meg det.

Her om dagen overhørte han meg si til en kunde at man blir like un-fit av én dag med feil spising som man blir fit av en dag med bra spising. Og det er jo ord jeg lever etter selv, og som gjør at jeg ikke får så dårlig samvittighet om det slinker ned litt mer sjokolade enn planlagt etter middag liksom. Men, og dette er ett stort “men” mine gode venner, problemet oppstår når denne “litt mer sjokolade enn planlagt” inntrer hver eneste dag i en hel uke! Litt mer sjokolade betyr forøvrig i min verden pluss-minus 200g dersom noen skulle lure. Og så har det gjerne blitt en brownie fra USA på det i tillegg.

En annen regel jeg prøver å leve etter er også at om jeg spiser noe som jeg vet ikke akkurat er bra for meg, så skal jeg ikke angre på det etterpå. Det er jo liksom ingen som har tvunget meg til å spise sjokoladen, så at jeg angrer på det i ettertid er jo egentlig bare tullete når det er mitt eget valg å trykke i trynet som om det ikke kom noen dag i morgen. Så regelen er, spis, nyt og vær glad, eller helt enkelt la være å spise om jeg kommer til å angre etterpå.

Den regelen har jo tydeligvis ikke funket så bra den siste uken, så inkludert idag, frem til fredag (for da kommer mamma, pappa og søskenbarnet mitt på besøk!) blir det INGEN SJOKOLADE på undertegnede! Bare for å vise at det er jeg som er sjefen, ikke den der jækla sjokoladen som i skrivende stund roper på meg fra skapet! Har dere trua på at jeg klarer det?


IMG_2591

XOXO, Chocolatequeen

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page