top of page

Hvilken dag er det idag?

Jeg har ikke peiling. Det er jo biiiittelitt tidsforskjell mellom New York og Dubai, og i går hadde vi den lengste mandagen noensinne. Men åh for en mandag det var!

Jeg hadde forresten tenkt å oppdatere dere tidligere, men sovnet i sokkene uten å ha verken pusset tenner eller tatt av sminke i 9-draget i går kveld 😀

Uansett, turen vår startet fra Dubai mandag morgen, og som nevnt hadde vi oppgradert oss til businessclass. Ian fant nemlig ut at vi skulle fly en A380 (hva enn det måtte bety), og dermed var det verdt de ekstra kronene. Og dere, det var det! Den 14 timer lange flyturen er den beste flyopplevelsen jeg har hatt i hele mitt liv og jeg ville helt ærlig ikke at den skulle ta slutt. Jeg begynte jo å grine da jeg kom inn på flyet, gikk opp i andreetasje (!) og så setene våre liksom. Seriøst.

Jeg klarte, men bare såvidt, å holde gledestårene tilbake i taxien inn mot byen da vi så skylinen av Manhattan. Fy søren så kult altså! Og da vi kjørte inni selve Manhattan med taxier, stereotype politier og mennesker overalt kunne jeg jo ikke annet enn å smile 🙂

Vel fremme på hotellet hadde vi begge mest lyst til å stupe i seng, men siden klokken bare var bare halv 5 tok vi oss en liten treningsøkt istedet. Jeg hadde knapt hatt ett glass champagne på hele flyturen, så beruset var jeg jo ikke, men det kjentes nesten ut som at jeg løp intervaller med promille. Så enten er det lettere å løpe 30/30 sekunder intervaller på 12 miles/hour med jetlag, eller så var det en snill tredemølle. Jeg tror det siste 😉


IMG_8998-0.JPG

IMG_8999-0.JPG

IMG_9001-0.JPG

IMG_9002-0.JPG

Det ble en kort økt da vi av ren slump hadde funnet ut at det skulle være en gratiskonsert på Times Square senere på kvelden. Så vi ruslet 5 minutter ned i gata fra hotellet for å se ingen ringere enn U2, Chris Martin fra Coldplay, Carrie Underwood, Kanye West og Bruce Springsteen. Og freakin Bill Clinton. Say whaaaaaaat?! Surreaistisk much eller?!??


IMG_9026.JPG

Så ja, vi kan trygt si at New York lever til forventingene so far 😉

Håper dere har en fin dag/kveld/natt/morgen ..jeg har virkelig ingen aning..

XOXO, IngerinNewYork

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page