top of page

Hva skjer med været, Dubai?!

Altså, nå har jeg ikke oppdatert her inne på evigheter, og når jeg vel velger å gjøre det, så skriver jeg om været?! Men dere får ha meg unnskyldt, jeg kan nemlig ikke huske sist det var så dårlig vær over en så lang periode så sent på året i Dubai. Og dessuten har jeg til og med fått flere “bekymringsmeldinger” fra folk som er eller skal på ferie her, som lurer på hva i alle dager det er som skjer. Jeg kan jo selvsagt ikke gi dem noe vettigt svar, men vær er og forblir et samtaleemne- også på blogg tydeligvis 😉

Sånn utenom været kan jeg oppdatere om at søskenbarnet mitt Ine Marie er på besøk og alle hjerter gleder seg! Ian er i Egypt for å utdanne personlige trenere, og for at jeg og Kaia ikke skulle være så lenge alene foreslo han å invitere henne over. Heldigvis kunne hun fikse seg fri fra jobb, og hun har nå vært her siden onsdag sist uke. Ikke at jeg var i tvil fra før altså, men jeg har i alle fall innsett at jeg og Ine Marie kunne vært gode samboere. Makan til sammenkjørt rydding og ordning i heimen er det lenge siden jeg har vært med på, og vi er et godt team. For ikke å nevne hvor god hun er med Kaia.

Sist torsdag havnet vi i en rolig feiring av Holi, også kjent som “the Festival of Color”, der man rett og slett dynker hverandre i farget pulver. Det begynte litt forsiktig med noen streker i ansiktet, men eskalerte fort derfra og vi vandret hjem som levende fargeklatter alle tre. Det meste gikk bort i vask, men Ine Marie sine hvite sko vil nok for alltid minne henne om Holi.

Det er jo som regel strandheng vi driver med når vi har besøk, men når været ikke tillater slikt må vi finne alternativ underholdning. Da det høljet ned her om dagen innså jeg at jeg har bodd for lenge i Dubai, for jeg hadde ingen bedre forslag til ting å gjøre enn å dra på shopping. Så det har blitt en del timer på de ulike kjøpesentrene i det siste, men heldigvis finnes det bra lekealternativ for Kaia slik at det blir gøy både for store og små. Lommebøkene våre tar derimot litt mer skade av alt dette dårlige været, men what to do 😉

Når vi ikke har vært på shopping har vi trent, og jeg har tullet med at Ine Marie er på #treningsreisetildubai. Men jenta har nettopp klart sin aller første pullup (som et resultat av god innsats og #pullupsmedingerindubai), så det gjelder å holde det gående slik at én blir til flere. Shit så flink hun har vært altså!

I går var det plutselig sol og blå himmel, og vi fikk endelig kjenne litt sol på skrotten. 6 timer med sol og badings holdt i massevis, før vi avsluttet med (nok en) middag på Cheesecake Factory. Prikken over i-en ble tre kjappe Kvikk Lunch på undertegnede, Ine Marie hadde én hun også altså, og “I feel pretty” på skjermen.

I dag er det overskyet igjen, så vi tar turen til Dubai Mall. Åh, lol ass.

Snaiks!

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page