top of page

Hva har jeg gjort!?

Dubai har jammen alt! Til og med en very own “Central Perk” kafé finnes her! De som kjenner meg vet at jeg er ca den største F*R*I*E*N*D*S-fanen som finnes, og derfor var det ganske stas å få sett den berømte kaféen nesten in real life!


Men, de som kjenner meg (kanskje til og med dere som bare kjenner meg via bloggen) vet også hvor glad jeg er i taco (og all annen mat i den duren), så kafématen ble lett nedprioritert til fordel for en fantastisk kyllingfajita. Det gjorde godt etter dagens 2. treningsøkt.Uansett, det var altså mens vi satt her og gomlet i oss at jeg gjorde noe jeg vet at jeg kommer til å angre på. Tror ikke dere trenger å kjenne meg engang for å vite hvor glad jeg er i pepsi max (i Dubai funker faktisk pepsi diet også). Jeg er mildt sagt avhenging! Ett glass kald pepsi max gjør liksom et måltid komplett, og all mat smaker godt om jeg bare får drikke brus til. I visse perioder drikker jeg så mye brus at det antagelig er mer pepsi max i blodårene mine enn blod! Det faktum at en boks brus koster ca 2 kr her har jo ikke akkurat gjort det lettere å redusere på inntaket heller. Hæ? Er det mulig!? Det er ernæringsfysiologen sin det tenker jeg!

Så, vi satt altså der (med hver sin brus) og bestemte oss for å kutte ut alt som heter brus de neste 3 ukene- vi spyttet og tok hverandre i hånden på det og alt!

Så det er bare å vinke farvel til det her i tiden fremover…


åååååh.. Nå skal jeg grine meg i søvn!

God natt

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page