top of page

Hva da julestemning?

Jeg har fått med meg såpass at det snart er jul, men det føles på ingen som helst måte sånn ut. Jeg begynte egentlig å glede meg til jul tidlig i år, men det var fordi jeg visste at da hadde Kaia komt. Da hun endelig kom var det som at jeg mistet all sans for tid og sted, og det kunne like gjerne vært 17. mai i morgen for min del liksom.

Men når det er sagt har jeg både familien nære, flere plater norsk sjokolade i skapet, og verdens vakreste julegave i armene mine, og det er vel sånt julen handler om, er det ikke? ..i alle fall når det gjelder det der med sjokoladen 😉


Det hjelper jo ikke akkurat på julestemningen at jeg både har ligget ved poolen, OG tatt med Kaia til stranden for første gang i dag da. Men for all del, jeg klager ikke. De der to timene jeg fikk ved poolen var så sinnsykt digg at jeg håper vi kan ta samme prosedyre i morgen!

Inshallah 😀

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page