top of page

Hungry for change

Okei folkens! Dealen var at jeg ikke skulle drikke brus frem til mamma og pappa kom til oss på påskebesøk. Det har gått uforventet lett og siden mamma og pappa kommer imorgen (!!!) kan jeg i teorien drikke brus hvis jeg vil. Meeeeeeen jeg tror jammen ikke at jeg vil! Hæ!!? Er det mulig?!

Hvorfor? Suget har forsvunnet og jeg har egentlig ikke like lyst på brus lenger (oh my God I didn’t think I’d live to see the day!!!). Dessuten føler jeg meg freshere i kroppen, og jeg har ikke gjort noen andre endringer med kosten enn bruskuttet. Ikke vet jeg hva det er, men det ser ut til å funke!

Og enda mer overbevist blir jeg av filmen vi sitter ser atm. “Hungry for change” er proppet med tankevekkere, og dersom du er litt over middels interessert i kosthold og helse vil jeg absolutt anbefale å sette av halvannen time til å se den. Heck, du trenger ikke være interessert i kosthold engang- alle som spiser mat bør se den!

Angående brusen får vi se. Jeg tror nok det slinker ned en dråpe eller to i fremtiden, men jeg vil absolutt ikke tilbake til mine gamle brusvaner. Vi snakker 1-2 liter per dag- det er jo så tragisk at jeg får vondt i øynene av å se det svart på hvitt.

Æsj, over til noe helt annet: dagens trening! Jeg hadde en ny økt på jobben og det var digg. Gymmet er ikke helt klart enda, men absolutt funksjonelt nok for å svette litt 😉 Økten var ganske random, men veldig gøy ettersom det å trene helt alene gir visse fordeler:


for eksempel kan man ta akkurat så mange bilder av seg selv som man vilharry bilderhæpi bilderhalvnakne bilderstandard bilderwannabe bilder…og helt normale bilder


Økten bar preg av at det er en stund siden jeg hadde kjørt gjennom kroppen, og det ble dermed en lett blanding:

4 runder med: 10 markløft (85 kg) 8 sittende press (27,5 kg- ojojoj…) 10+5 hengende beinhev

og 4 runder med: 10 overhead squat (45 kg) 8 knestående 1-arms press (12 kg) 15 GHD situp

Og siden jeg nettopp har oppdaget hvor mye gøy man kan ha med iMovie så får dere en liten filmsnutt i tillegg 😉

Nå har Ian sovna på sofaen- så gøy syntes han det var med dokumentar på TV- så jeg får vel bære ham i seng!

God natt! 🙂

2 views0 comments
bottom of page