top of page

How about a quickie before I go to work?

Jeg rakk akkurat 6 intervaller på romaskinen før jeg måtte haste videre til noe så gøy som ett matlagingsskurs!

…forteller mer om det imorgen. Men en liten kjapp treningøkt fikk være bedre enn ingenting idag. Og det var forsåvidt helt greit at jeg ikke rakk mer, for fy søren så slitsomt det kan være med roing! Jeg tror helt enkelt ikke at jeg er laget for denslags.

Jeg rodde 300m og hvilte 1 minutt mellom hver intervall. Planen var å gjøre 8 stk, men som sagt ble det mer enn nok med 6 stk 😉


20130306-110114 PM.jpg

20130306-110138 PM.jpg

Inatt annonseres første økt av Crossfit Open- det er visst også noe jeg får fortelle om imorgen! Nå er det nemlig leggetid 🙂

God natt fininger 🙂 Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page