top of page

Home is where the heart is

Borte bra, hjemme best heter det jo, men problemet mitt er vel bare at jeg ikke er helt sikker på hva som er hjem lenger. Jeg reiser hjem til Egersund og hjem til Dubai. Anyways, dagene i Norge var jo over på ett lite blunk og nå er jeg iallefall tilbake i sandkassen.


photo-1

Det ble lite styrketrening på meg de dagene jeg var hjemme i Okka By, så det kjentes bra å være tilbake i gymmet. Korsryggen kjennes litt småfunky etter søndagens beintrening, så det fikk bli overkroppstrening idag. Jeg gjorde noe som man strengt tatt kanskje ikke burde gjøre etter en liten ferie; pullups. For det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg var flink til å trykke i trynet av både yogurtnøtter og smågodt den siste uken, og slike kosekilo som det fort kan resultere i kjennes når man gjør pullups kan jeg love! Men det gikk overraskende bra idag. Kanskje det er all øvingen med en tung bunad som reddet meg? 😉

A1) 6 x 6 chins @ 10kg A2) 6 x 5 skråbenk @ 40kg B1) 4 x 6+8 lat pulldown (6 reps vidt grep, 8 reps smalt supinert grep) B2) 4 x 10 nøytral DB bench press @ 2×20.5kg

Jeg får forresten ofte spørsmål om jeg følger en spesiell programmering, men det gjør jeg altså ikke. Og jeg er smertelig klar over at jeg hadde fått bedre resultater med treningen min dersom jeg følgte en plan og ikke stod stedet hvil på f.eks 5×5 i knebøy med 90 kg. Jeg mener, er det noen av dere som har fått med dere hvor mange ganger jeg har gjort akkurat det?! Om ikke så kan jeg bekrefte at det ikke er få ganger altså. Det skyldes nok en kombinasjon av at jeg er for redd til å øke vekt når jeg trener uten spotter, og at jeg gjør det for sjeldent. Samtidig er jeg ikke sikker på om jeg vil følge en plan. Det er nemlig en ganske digg frihet å kunne trene akkurat det jeg ønsker hver dag.

Det jeg derimot er sikker på er at jeg er trøtt og vil sove. Så I’m signing out partypeople! God natt 🙂

0 views0 comments

コメント


bottom of page