top of page

Hjernen min kan du få kjøpe billig av meg!

Okei, denne dagen måtte jo bare komme. Jeg får vel trøste meg med at det kunne endt verre enn det faktisk gjorde….


Så, hva har skjedd?

Jo det skal jeg jammen fortelle dere! Husker ikke om jeg har nevnt det tidligere, men i bunnetasjen der vi bor er det en liten daglivareforretning. Den har  btw åpent døgnet rundt hvilket er veldig farlig om man blir sugen på noe godt (les: sjokolade) i kveldingen. Men, idag skulle jeg bare ned en liten tur å kjøpe egg.

Uansett, ytterdøra vår funker slik at om man ikke fysisk drar den igjen, så lukkes den ikke, men står bare på gløtt. Av ren latskap pleier jeg bare å la den stå på gløtt når jeg f.eks skal kaste søppel, eller som idag, bare skal ned i butikken. Det som kanskje er ennå viktigere å vite er at OM den lukkes, så trenger man ikke nøkkel for å låse, den låses automatisk…

Ja, så LÅSTE JEG MEG UTE da! Går det an?!?! (ja selvfølgelig gjør det det- jeg er jo en idiot som ikke tar med meg verken nøkkel eller mobiltelefon). Men ikke nok med det- når jeg gikk ned i resepsjonen for å få hjelp hadde jo akkurat heisen sluttet å funke, og siden folk her i Dubai vet ikke hvordan man går i trapper, kan dere vel se for dere kaoset!

Long story short (okei historien er jo allerede lang..): en time senere fikk 3 snille vaktmestere endelig opp døren, og jeg kom meg inn i leiligheten. Før det hadde jeg til og med vært innom naboen for å sjekke om jeg kunne klatre over på vår terrasse fra deres balkong- vi låser nemlig ikke terrassedøren heller! Men det våget jeg ikke gjøre. Litt fordi det var høyt å skummelt, men mest fordi pappa hadde klikka om han hadde fått vite at jeg hadde drevet å klatret på gjerdet i 15. etasje!

Men sånn ellers har dagen vært bra! Etter treningen i morges fikk jeg sneket til meg halvannen time i solen i 41. etasje ved bassenget- livet er digg dere!


To dager med sol har funket på fargen. I like! Nå er jeg klar for Norge på mandag! Wohooo- okka by, here I come! 😀


…men bare husk nøkkel! Nøkkel folkens!

Later 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page