Hjemmetrening- til deg som gidder

Selv kjennes det ut som at jeg aldri kommer til å snøre på meg treningsskoene ever again! I går var den verste dagen jeg har hatt som gravid; jeg sov nesten hele dagen, og all tid som våken vekslet mellom kvalme og ekstrem hodepine. Jeg spydde også for første gang, og det var en fin blanding av vann og magesyre ettersom jeg så vidt hadde fått slått opp øynene. Nice! Dere som sa det ble bedre etter 14 uker: hos meg har det bare blitt verre!

I dag er formen heldigvis litt bedre, men takk og pris hadde jeg kun to kunder på planen. De er allerede unnagjort, og de herlige Sheikaene har god forståelse for at treneren deres ikke er som 100% for tiden. Nå har jeg fått i meg litt mat og det var tørr baguett som stod på menyen i dag. Jommen sa jeg nutritionist..

Anyways, til dere som forsatt gidder å klikke innom her til tross for laber aktivitet tenkte jeg å dele en treningsvideo som vi laget for jobb for lenge siden, men som kan passe fint for deg som har lyst på en økt du kan utføre hvor som helst. For å gjennomføre denne økten kreves nemlig ingenting utstyr i det hele tatt, så f.eks på en dag som idag da noen treningssentre kanskje er stengt, eller du bare ikke gidder å dra til gymmen, så funker en økt som dette bra. Det eneste du trenger er litt plass å boltre deg på, og selvsagt litt treningsmotivajon.

Give it a go, og let me know om den funka. Jeg ble iallefall sliten av den ene runden jeg gjorde!

2 views0 comments