top of page

Hjemmetrening

Shit pomfritt! Om alle dagene frem til søndag går like fort som denne kan jeg jo nesten bare reise til flyplassen igjen med en gang. Dagen har nemlig flydd forbi! Men det har vært en bra dag med koselig gjensyn av familie og venner.

Det ble til og med trening på meg sammen med min brors søte kjæreste. Vi kjørte en fin sirkel på overkropp som så ut som følger:

3 runder av: 10 vertikale hantelpress 10 skrå benkpress m/hantler 10 chins 10 dips 10 foroverlente ro + 3 x 8 med en øvelse for rotator cuff

Var ikke helt sikker på hvor populært det ville være at jeg tok med kamera på treningssenteret her, så dermed ble det verken film eller bilder fra dagens trening. Istedet bjuder jeg på en videosnutt fra min vanlige oppvarmingsrutine som jeg snekret sammen her om dagen mens jeg så på Justin Bieber filmer- yeah, you heard me! Justin Bieber- Never say never!

Anyways…Here we go:

Nå skal det virkelig smake godt med søvn! Ligger allerede i senga, og må bare få påpeke hvor fantastisk det er å ligge i ett heeeelt stille rom uten noen konstant summing fra airconditionen!

God natt 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page