top of page

Hjemmelaget play doh

Det begynner å bli veldig hett i Dubai nå, og dersom vi skal være utendørs på dagtid må det være i nærheten av vann. Dvs bassengvann som er nedkjølt, ettersom det er hele 37 føkkings grader i sjøen! Jeg hadde derfor tenkt å dra til stranden både i går og i dag, men det ble plutselig endringer i planene.

I går stakk jeg opp i 38ende for en kjapp intervalløkt da Rica som vasker leiligheten vår kom. Kaia digger henne, så da spurte jeg om det var okei at jeg snek meg unna for en halvtimes me-time. Ian er nemlig Norge i helgen, så litt egentid er desto viktigere når man er “alenemamma”. Hatten av til de som har det sånn til vanlig ass!

Etterpå var som nevnt planen å dra til stranden, men jeg var så svett etter intervallene at det fristet lite å legge seg ut i solen. Vi dro i stedet til et av kjøpesentrene i nærheten der de har hele to innendørs lekeland, og gjett om det ble godkjent av lillesjefen. Vi ble i det ene i 3 timer, og da var jeg så sulten på slutten at jeg omtrent var skjelven! Kaia koste seg så, og jeg kødder ikke, mer enn halvparten av tiden satt hun og holdt på med play doh. Det viste seg at de lagte kittet selv, og jeg ble tipset om å sjekke YouTube for fremgangsmåte.

Det ble et par nye joggesko på meg i går, og siden jeg hadde svært lyst til å innvie de stakk jeg opp i 38ende igjen i morges for nye intervaller. I dag måtte jeg jo ha med Kaia, og var litt spent på om det i det hele tatt ville la seg gjøre å løpe intervaller med henne svinsende rundt i gymmet. Jeg kunne jo ha trent noe annet altså, både mtp på Kaia og at jeg løp intevaller i går også, men så var det vare det at jeg hadde så lyst til å teste skoene for løping. Og jeg hadde egentlig tenkt å ta treningsfri, så det måtte bli en kort økt, og da er jo alltid intervaller en vinner. Jeg løp de gode gamle 30/30 for da hadde jeg ofter pause og kunne lettere ha kontroll på Kaia. Det gikk faktisk veldig bra. Kaia holdt seg unna tredemøllen og jeg fikk min fix 🙂

På vei ned fra gymmen stoppet Kaia ved bassenget og nektet å gå derfra. Dermed ble strandplanene mine nok en gang satt på vent, men det gjorde absolutt ingenting. Vi badet i to timer, og så tok vi begge en nap etterpå. Ah, digg ass!

Siden play doh’en var en så stor hit i går tenkte jeg at jeg måtte gi den hjemmelagede versjonen et forsøk. Jeg valgte den enkleste varianten, en med kun to ingredienser, og det ble faktisk ganske bra. Kaia var med på prosessen, og å få røre sammen hele greia var nok like stas som å leke med det etterpå. Det blir nok ikke første og siste gang dette tenker jeg.

1 kopp (billig) balsam med noen dråper konditorfarge, og 2 kopper maisstivelse. That’s it. Sånne oppskrifter liker jeg ass 😉

Nå har klokken passert halv 10 og jeg tenker jeg tar kvelden. Jeg har allerede kvelt en pose m&m og 7 små kindersjokolader, så det er nok like lurt å legge seg enn å bli sittende å trykke i trynet. Litt #fitspo fra meg der dere. You’re welcome 😉

Men ja, god natt!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page