top of page

Hjemmekontor, koffein og god service

I Dubailand er det allerede langt på dag og jeg har ennå ikke kommet meg på jobb. Jobber gjør jeg likevel, og jeg har jo egentlig alt jeg trenger for øyeblikket her hjemme, dvs. macen og ubegrenset tilgang på kaffe. Vil ikke engang tenke på hvor mange kopper nespresso jeg har fått i meg til nå, men det er iallefall mer eller én!


kopp nr ???


Sitter egentlig å skriver om ergogene tilskudd, hvilket er “kosttilskudd som har en påvist prestasjonsfremmende effekt utover det vanlig kost kan tilby”. Blant disse er koffein. Får man i seg 6 mg koffein per kg kroppsvekt kan det altså ha effekt for prestasjonen, spesielt når det gjelder mer langvarige aktiviteter. FYI er det ca 110 mg koffein i en kopp espresso, mens 1 kopp “vanlig” kaffe har 60 mg.

Da passer det ganske bra at planen er å innvie den nye iPod-shuffelen min med intervaller om litt. Beatsene også forsåvidt. Mine PowerBeats by Dr. Dre har nemlig vært litt ustabile i det siste, så jeg leverte dem inn til reparasjon. Da fikk jeg istedet ett helt nytt sett høretelefoner- det kaller jeg service 😉


jeg har en date med disse senere 😉


Nei, litt mer jobb nå, så blir det løping 🙂

Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page