top of page

Hit, men ikke lenger

Gjett hvem som har spist sjokolade idag? Oh, yes, u bet!!! 😉

Project “nochocolateforaweek” ble fort til project “nochocolateuntiltheweekend” når kunden min ikveld kom med en pose med ulike raw chocolate til meg og Ian. Jeg liker jo egentlig ikke “sunn” sjokolade engang, men etter hele 4,5 dager uten noe sjokolade som helst er man ikke kresen, og den råe sjokoladen gled lett ned den skal jeg love!

Faktisk hadde jeg jo gjort meg fortjent til sjokolade også. Jeg joina nemlig kunden min på 4 runder av:

10 knebøy @ 80kg 10 nøytrale pullups 10 strakmark @ 80kg 10 push press @ 50kg 10 toes to bar

Deretter avsluttet vi med 60 alternerende utfall med en 10-kilos plate over hodet, pluss 30 burpees med hopp opp på platen.

Og ja, det var jo ikke bare sjokolade hun hadde med til meg idag da:


20140725-014843 am-6523097.jpg

He. Re. Gud. Nå har jeg søren men ikke lenger tellingen på hvor mange treningssko jeg har, men dersom dere lurer kan jeg bekrefte at det iallefall ikke skader treningsmotivasjonen at både hyller og skap snart bugner over av treningsstuff. Så ja, jeg planlegger allerede morgendagens økt 😀

God natt fininger, I’m signing out!

1 view0 comments

Comments


bottom of page