top of page

Hello Dubai

..og hello partypeople! Det er ikke akkurat som at jeg kan skryte på meg å ha blogget mye denne sommeren, men da jeg skulle inn å sjekke ståa så jeg at innlegget jeg postet på mandag ikke engang hadde blitt publisert, så da er det vel ingen tvil om hvordan jeg presterer på denne fronten for tiden 😉 Jeg slengte det opp nå likevel, men det passer seg vel ekstra bra med en liten recap av den siste uka da tenker jeg.

På tirsdag var jeg altså på en liten svipptur til Oslo for intet annet enn en freakin photoshoot med Shape Up! Snille Mari Aurora hentet meg på gardis og kjørte meg trygt til Egmonthuset (assa, kan jeg få bli like bra som henne når jeg vokser opp plis), og der ble jeg vel tatt i mot av Hanna, Rubi og Rasmus. De fikk meg til å både se ut som (hvis det er lov å si) og føle meg som en superstar, og jeg koste meg skikkelig!

De siste bildene knipset vi på Ila gym, og jeg hadde ikke engang fått fjernet sminken før det var dags for en såkalt “kjellerøkt” med Hanna og Lotte. Jeg kom meg helskinnet gjennom, men rakk ikke å dusje før jeg måtte komme meg på flytoget, så det gikk fort fra å føle seg fab til meget ufresh kan jeg love 😉

På fredag gikk ferden tilbake til Dubai, og selv om det som vanlig er trist å reise fra mamma og pappa og alle hjemme var det strengt tatt på tide å komme seg tilbake til ørkenen. Vi var hjemme i leiligheten rundt midnatt men likevel ikke i seng før nærmere 3. Det var nemlig ei lita frøken som måtte leke litt med alle lekene sine, og det var forsåvidt greit nok for da fikk vi pakket ut av koffertene og dusjet før vi la oss.

Første dag hjemme er alltid litt rar, og jeg var glad for at det fortsatt var helg i går, men i dag er vi omtrent tilbake til normalen og Kaia er i barnehagen as we speak. Kjære Gud i himmelen la det gå bra med henne i dag!

Håper søndagen er fin!

Snaiks 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page