top of page

Hejdå Holmsbu

Sitter i skrivende stund i en stor maxitaxi med Convention-gjengen i retning Quality Airport Hotel Gardermoen. Kaia sover og det slo meg at jeg ikke har blogget på lenge. Og det er jo ikke som at det ikke har skjedd ting på Holmsbu som var verdt å blogge om. Vi snakker fargerike frokoster, treningsøkter, svette selfies, spa, idylliske omgivelser og traktorkjøring (!)- dere vet, sånt som virkelig gir innhold på en blogg (hehe), men jeg har bare ikke giddet. De stundene jeg har hatt ledig har heller gått til soving, Instagram og Snapchat, og Orange Is The New Black. Jeg tenker ennå på de siste episodene ass- måtte neste sesong komme ASAP!!!

I ettermiddag starter altså AFPT Convention 2016 og det gledes!

Er det noen av dere som kommer?

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page