top of page

Heima, Trondheim å Tromsø

Jeg må selvsagt lage en liten recap frå vår Tour de Norway, men selv om det på Instagram kan ha sett ut som at det er det eneste vi har drevet med i det siste, så har det jo blitt litt ferie, egentrening og sosialt samvær innimellom, så jeg tenkte jeg kunne dele litt fra det også. Det er jo tross alt begrenset hva annet man kan finne på på en to timers flytur fra Tromsø til Oslo 😉

Nå som jeg ser bildene føles det jo som en evighet siden vi dro fra Dubai, og det er jo faktisk lenge siden! Vi ankom Oslo 5. mai, og da bar det rett til vår gode venn Kirby. Han har nemlig blitt pappa, og det var så gøy å få se den lille gutten hans, og så Kirby selv og Elaine selvsagt 🙂

Vi bodde på Comfort hotell Børsparken de første nettene. Hotellet har et crossfitgym i kjelleren (hvor kult er ikke det?!), og det var der vi hadde de to første treningseventene. Jeg måtte selvsagt teste gymmet, men fy søren, det ble ingen økt å skryte av. Egentlig har det vært trenden for alle øktene mine siden vi kom til Norge. Jeg har kjent meg svak og hatt lite energi på trening, så jeg har for det meste holdt meg til koselige joggeturer i stedet.

Vi kom til Norge på en søndag, men det var ikke før på torsdagen at vi satte snuten mot Egersund og “mormor og morfar sitt hus”. Vel hjemme ble det treff med både venner og familie, selv om det aldri blir så mye av det som jeg ønsker. Likevel synes jeg vi utnyttet tiden ganske bra mellom alle foredrag og treningstimer. Kaia fikk i alle fall være mye med mormor og morfar, og det var meget avslappende å kunne dra på alle treningseventene uten å ha henne med. Hvis det er lov å si.

Torsdag dro vi til Trondheim, og i går videre til Tromsø, men før vi satte oss på flyet rakk vi både tidenes hotellfrokost på Scandic Nidelven med Ian sine søskenbarn, og det som må være en av de beste løpeturene jeg har hatt i mitt liv. Absolutt ikke prestasjonsmessig, jeg løp riktignok ganske langt, men i helt rolig tempo og med flere stopp, men alt annet var bare helt magisk. Jeg hadde verken musikk, podcast eller lydbok, kun fuglesang og bølgeskvulp! Og så litt lyd fra trafikken til tider. Solen skinte fra blå himmel, og det var varmt nok til å løpe i kun en tynn genser. Noen minutter fra hotellet lå selveste Nidarosdomen, så det ble en liten tur innom der før jeg løp mot Ladestien. Da jeg googlet hvor man burde løpe i Trondheim fikk jeg frem en liste skrevet at ingen andre enn Rachel Nordtømme, og hun skrev at denne stien var en av de mest populære. Jeg skjønner hvorfor for å si det sånn! Litt usikker på hvor jeg egentlig skulle hen åpenbaret den seg plutselig foran meg med grussti rett ved sjøen. Det var så nydelig at jeg begynte å grine. Sånn helt på skikkelig.

I dag velsignet Kaia oss alle med å få sove til klokken 10 (!!!), og gjett om det var digg! Ian trodde meg knapt da jeg sa hvor mye klokka var, og heldigvis var frokosten oppe til klokken 11. Mette i magen og med noen timer fri før neste fly bestemte vi oss for å ta Fjellheisen opp til utsikt over både by og fjell. Fy søren så nydelig det var! Og så var det jo snø der oppe til Kaia’s store begeistring, så vi kan trygt si at turen ble vellykket 😀

Dette innlegget tok litt lenger tid å mekke sammen enn først antatt, så nå er vi altså på hotellet i Oslo. I morgen går turen hjem til Dubai, og det kjenner jeg skal bli ganske godt. Men fy søren, for noen fine uker vi har hatt!

Nå må jeg sove,

Snaiks 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page