Heima, Trondheim å Tromsø

Jeg må selvsagt lage en liten recap frå vår Tour de Norway, men selv om det på Instagram kan ha sett ut som at det er det eneste vi har drevet med i det siste, så har det jo blitt litt ferie, egentrening og sosialt samvær innimellom, så jeg tenkte jeg kunne dele litt fra det også. Det er jo tross alt begrenset hva annet man kan finne på på en to timers flytur fra Tromsø til Oslo 😉

Nå som jeg ser bildene føles det jo som en evighet siden vi dro fra Dubai, og det er jo faktisk lenge siden! Vi ankom Oslo 5. mai, og da bar det rett til vår gode venn Kirby. Han har nemlig blitt pappa, og det var så gøy å få se den lille gutten hans, og så Kirby selv og Elaine selvsagt 🙂

Vi bodde på Comfort hotell Børsparken de første nettene. Hotellet har et crossfitgym i kjelleren (hvor kult er ikke det?!), og det var der vi hadde de to første treningseventene. Jeg måtte selvsagt teste gymmet, men fy søren, det ble ingen økt å skryte av. Egentlig har det vært trenden for alle øktene mine siden vi kom til Norge. Jeg har kjent meg svak og hatt lite energi på trening, så jeg har for det meste holdt meg til koselige joggeturer i stedet.