top of page

Harry Hole didn’t make me do it

De siste gangene jeg har løpt har jeg hørt på lydbok. Med Harry Hole på ørene går løpeturen som en lek, for fy søren så bra den siste boken er! Her om dagen løp jeg 10 kilometer på mølla, noe som strengt tatt er både slitsomt og kjedelig, men #harryholemademedoit. Så i dag gledet jeg meg til å igjen stappe høretelefonene i ørene og la beina gå, men til min store frustrasjon ville ikke lydbok-appen samarbeide. Til slutt la jeg på sprang med musikk i stedet, og det var jo forsåvidt greit det også. Jeg vil bare så gjerne vite hvordan det går videre med Harry og resten av gjengen.

Så tankene fikk løpe fritt i stedet. Og det gjorde de. Jeg tenkte på ting som har skjedd, og ting som skal skje, og skrev ca 5 blogginnlegg til dere med interessante tema og bra formuleringer. De er jo selvsagt forsvunnet som dugg for solen nå som jeg faktisk sitter her med tastaturet, så det spørs om jeg ikke må gjøre en løpende vlogg, eller en podcast på neste løpetur 😉


Det var uansett digg å løpe ute igjen! Gleder meg allerede til neste tur 🙂

Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page