top of page

Halve team-Lifespark

Nå er Crossfit Open over, og dere skal snart få slippe det maset. Meeeen litt crossfit må dere faktisk stå ut med for vi skal jo stille med lag til Regionals (som er neste steg etter The Open). Det betyr at jeg i mai skal til Korea med 3 gutter og 2 jenter!

Jeg må innrømme at jeg bare er semihæppi for det- jeg vet jo at jeg kommer til å bli så sinnsykt nervøs! Det er bra Ian også skal bli med (som lagets private terapaut) så han kan holde meg i hånden 🙂

Idag møttes vi for å trene en lagøkt, og selv om det bare var halve laget som kunne komme på short notice ble det en tung og bra økt.

Jeg startet med å øve på muscleups og handstand pushup. Deretter gjorde vi en av øktene fra throwdownen på Crossfit Lifespark før jul:

100 double unders 25 db thrusters @ 2x15kg 15 snatch @ 30kg 10 pullups 15 snatch @ 30kg 25 db thrusters @ 2x15kg 100 double unders

En person på laget startet, og da han/hun gikk videre til neste stasjon, startet neste person. Hver person måtte ha fullført alle repetisjoner før laget kunne gå videre til neste stasjon.

Etter 17 min og 40 sek var vi klare. Det var greit slitsomt altså- de der thrustersene ass..


20130409-104111 PM.jpg

Det blir forhåpentligvis flere sånne økter fremover- det er jo gøy å bli sliten også da 😉

Ha en fin kveld dere som forsatt har mer igjen av den. God natt!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page