top of page

Høy valuta og boktips

Her om dagen stakk dama bak bloggen Paleoliv innom oss på SHP. Jeg hadde aldri truffet Sara før, men siden hun leser min blogg og jeg har lest hennes, kjentes det omtrent ut som å treffe en gammel bekjent 😉

Sara scoret iallefall mange ekstra poeng hos meg da hun dro opp 3 bokser med makrell i tomat fra bagen. Fy søren ass, norsk mat av beste sort står i høy valuta når man bor i Dubai! Tusen takk!


nomnomnom 😉


Sara hadde også med seg en bok til oss, og det var intet mindre enn den norske versjonen av min favoritt kokebok Primal Blueprint Cookbook. Den norske versjonen inneholder hovedsakelig oppskrifter, men også generelle helsetips og suksesshistorer (alltid gøy og motiverende å lese!). Og ikke minst, Sara har skrevet forordet 😉


anbefales!


Jeg kan ikke tvinge dere andre, men mamma, du bør kjøpe denne boken! 😀

Ha en fortsatt fin søndag!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page