top of page

Hæla i taket

I går var det brunch med Prehab-gjengen og fy søren som jeg koste meg! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde det så gøy på en utekveld, og det er ikke bare fordi jeg kun har vært ute én halv gang siden sist de var i Dubai. Sist vi var på samme brunch hadde jeg brystpumpe i vesken liksom, mens i går var jeg hundre prosent innstilt på å kose meg og å slappe av. Jeg visste at Kaia hadde det helt topp hjemme med mamma og pappa, og jeg slo virkelig ut håret. Virkelig 😀

Så gøy hadde jeg det at jeg helt glemte å ta bilder underveis. Så dere får sånn ca 12 like bilder av meg i speilet mens Ian gjorde seg klar i stedet 😉


Som om ikke dagen i går var bra nok i seg, så slapp jeg jammen unna bakrus i dag- til tross for et litt (les: veldig) høyt alkoholinntak.

Herregud så gøy det var. Jeg lever lenge på dette ass 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page