top of page

Hårstriper & overkroppstrening

“Hvordan kommer du på nye ting å blogge om hver kveld” spurte Ian meg nettopp, og jeg kunne jo ikke annet enn å svare ham hva jeg har fortalt dere flere ganger; at jeg som regel bare skriver om hva jeg har trent.

Så ja, jeg er klar over at denne bloggen til tider er litt lite innholdsrik, men så har jeg jo fått inntrykk av at noen av dere liker det også, maset mitt om treningen altså, så da bare fortsetter jeg 😉

Idag har jeg iallefall trent og har derfor noe å skrive om (haha). Det ble en kort, men effektiv økt sånn rett på tampen før vi gikk fra kontoret, og- hold dere fast- jeg har trent utelukkende overkropp! Det skjer ikke ofte.

A1) 3 x 10 arnold press A2) 3 x 20 push press B1) 3 x 10 chins B2) 3 x 20 lat pulldown C1) 2 x 10 skrå hantelpress C2) 2 x 20 push ups D1) 2 x 10 yates row D2) 2 x 10 sittende ro

Det skjer heller ikke ofte at denne frøkna går til frisøren, men idag har jeg altså gjort det og må derfor gjøre litt big deal ut av det 😉


photo copy

photo copy 2

photo

Er det forresten noe dere har lyst til at jeg skal skrive om, sånn utover trening liksom (eller spesifikt om trening for den saks skyld) så er det bare å hoite til!

Let me know!

Until then, gudd nait 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page