top of page

Gudd to go- dag 2

Er straks klar for dag 2 av Nike Blast. Jeg har jo greit med gangsperr i rumpe og mage etter igår, så det kan bli spennende å se hvordan dagen utarter seg. Kjenner også at den ene rumpeballen og låret fortsatt er litt funky etter marathonet, men jeg får gjøre det beste ut av det. Desverre går det jo en del i det jeg vil kalle halve repetisjoner, så jeg får nøye meg med half range of motion..

Min plan for dagen er: – bodypump (styrke) – NTC Train to Run (cardio) – Soma (styrke, cardio og fleksibilitet) – NTC Skills (styrke, teknikk) – functional Moves (styrke, cardio)

Som dere ser holder jeg meg unna dansetimer, step og aerobic. Det tror jeg er for alles beste! Denne jenta eier ikke koordinasjon 😉


20130203-111709 AM.jpg

Nyt søndagen fininger! Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page