top of page

Gruppetrening, knekkebrød, babyklær og snapchat

..og der har dere oppsummeringen av min dag, og hva denne bloggposten kommer til å handle om. Med andre ord har jeg ikke så mye fornuftig å komme med, men det har jeg forsåvidt sjelden når jeg tenker meg om 😉

Anyways, jeg startet altså dagen i dag med litt gruppetrening for uvanlighetens skyld. Eller, kanskje ikke gruppetrening er riktig ord, men jeg fikk aktivere 5 personer i stedet for 1 som vanlig. I dag er det nemlig islamsk nyttår, og selv om det er en dag som de lokale her ikke feirer, så har skoler og sånt fri. Da jeg kom hjem til den ene kunden min for å trene henne i morges var altså hennes 4 barn hjemme fra skolen, og de joinet oss like gjerne i (det meget velutrustede) hjemmegymmet hennes. Vi snakker air squats, situps, ballslams, utfall og burpees, og både mor, barn og PT ble varme i toppen av det hele.

Deretter bar det hjem for en kunde på SHP, men allerede klokken 1 fikk jeg ta helg. Feiret det like gjerne med nybakte knekkebrød til frokost siden vi forsatt hadde litt norsk pålegg igjen i kjøleskapet, men tydeligvis skulle jeg ha spart resten av trønderfåren til Ian. Jeg snappet litt av frokosten min og fikk deretter høre at salami ikke er lov når man er gravid. Ups…

Grunnet et møte med Lulu Lemon (!) dro vi til Mall of the Emirates i ettermiddag, og jeg klarte meg fint uten å kjøpe så mye som en trenings-BH. Verre var det når vi gikk forbi barneavdelingen på Harvey Nichols. Jeg kan seriøst ikke se på barneklær uten å kjøpe noe, for ikke snakke om å nesten ta til tårene av alle de små søte plaggene. I går kjøpte jeg til og med en pakke bleier, og begynte helt seriøst å grine når jeg så hvor små de var! Sa noen truseinnlegg liksom?!

Nå har vi spist kokte egg og knekkebrød (med ost og skinke, ikke trønderfår!) til middag mens vi har sett filmen om Rich Froning. Og i tissepausen produserte jeg blant annet disse kreative snappene. Ja, man får ikke mer moro enn man lager sjæl. Og sånn 😀

Som nevnt, når er det helg! Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page