top of page

Gravid-update vol. 2

Uker: 35+1

Igjen til termin: 34 dager!!! WHAT!? Jeg trodde seriøst det skulle ta lang tid å gå gravid i 9 måneder, men de siste månedene har virkelig fløyet forbi. Ok, de 3 første månedene var tøffere, formen var jo ikke akkurat på topp og det var litt kjipt å måtte skjule hva som egentlig var på gang. Men det er jo ganske lett å glemme den følelsen når de siste ukene og månedene har vært langt over middels bra. Det har nok hjulpet mye at vi har hatt litt reiser det siste halve året. I mai hadde jeg jo en tur hjem til Norge, og vi var i København for Crossfit Regionals. Så var vi på Bali, og så kom mamma og pappa på sommerferie til Dubai. Deretter ble det ferie i Norge, og bryllupsfeiring i Danmark. Ikke lenge etter reiste vi til Norge igjen for å være med på AFPT Convention, og vel hjemme i Dubai fikk vi kort tid etter besøk av mamma og pappa. Sånne ting får tiden til å fly ass! Og så føler jeg generelt at tiden går raskere i Dubai. Ingen dager er like, og jeg får aldri sånn mandagsblues der det er en heeeel uke til neste helg. Så ja, det er faktisk ganske sykt at det kun er 34 dager igjen til termin. Og lille bebis, du er hjertelig velkommen ut før desember ass 😉

Kjønn: vet vi som nevnt tidligere, men skipper foreløpig “offentlig annonsering” av akkurat det. Jeg synes jo det er så fasinerende når noen kan se basert på magefasongen hva det blir, og må innrømme at Instagramfølgeres gjetteleker er ganske underholdende. Jeg fikk jo for eksempel melding av en jente på Snapchat som hadde drømt at vi allerede hadde fått babyen, for 8 måneder siden, men at vi hadde holdt det skjult liksom. As if! Det hadde vært kult å klare ass, men enn så lenge er jeg stolt av å ikke ha røpt kjønnet liksom

Navn: jeg kjenner på meg hva navnet er jeg, men Ian er ikke helt der (..ennå?)

Kontroll: er allerede neste uke! Jeg gleder meg 😀

Innkjøp: nå er det ikke mye som mangler på listen min ass. Vi har jo fått så mye, både av klær og andre ting. Som f.eks håndkleet (!) fra føkkings Baby Dior og babyteppe fra Ralph Lauren som vi fikk av en kunde her om dagen! Holy shit! Og to treningsglade damer fra Norge som har trent med meg på SHP denne uken hadde kjøpt designerklær og sko fra Roberto Cavalli til lille bebis. Jeg holdt seriøst på å gå i bakken og måtte legge meg nedpå litt da jeg kom hjem

Bevegelser: jeg kjører mye frem og tilbake fra kunder for tiden, og det ser kanskje ut som at jeg sitter alene i bilen, men jeg har selskap jeg ass! Det er koselig med denne rolige tiden med bare oss to, og jeg håper jeg kan tolke det som at lille bebis liker å kjøre bil

Indre ro: for det meste er jeg rolig, men får i blant vonde tanker om fæle ting som kan skje. Alt føles så bra for tiden, nesten for bra, og da blir jeg liksom redd for at noe vondt skal skje. Jeg vet at det er tullete av meg å tenke slik, men jeg kan ikke noe for det

Vektøkning: ståa er forsatt 13,5 kg opp, men neste uke skal vi jo til doktoren, så jeg regner med vekta skyter i taket litt akkurat den dagen. Det har i alle fall vært rutinen ved de siste doktorbesøkene. Jeg fikk forresten en kommentar på at det var fint av meg å være så åpen med vektoppgangen min, og bakgrunnen til det er at jeg veldig tidlig innså at det kom til å bli en del ekstra kilo på denne frøkna, og jeg bestemte meg like gjerne for å være tydelig på det fra dag 1

Vann i kroppen: forsatt ikke mer enn vanlig, men jeg tisser som en kamel to ganger per natt (seriøst, vi snakker litre), så væske i kroppen har jeg jo. Lol

Strekkmerker: ingen ennå. Og den typiske linjen under navlen har heller ikke kommet. Men navlen, den lever sitt eget liv ass. For en rar dings!

Hodet ned: sist vi sjekket ja, og med tanke på hvor jeg kjenner spark tror jeg det forsatt må være nede

Tungt: jeg leste at hjertet mitt pumper mellom 40-50% mer blod nå enn vanlig, og det var en fin forklaring på hvorfor trapper ikke lenger er min beste venn. Det er slitsomt å snu seg i sengen, og det er bra at Ian sover tungt, for når jeg må opp å tisse om natten blir det mye stønning og pes fra min side av sengen

Cravings: jeg har sikkert spist nærmere 75 mandariner på en uke etter at jeg oppdaget de i butikken, men jeg kan egentlig ikke kalle det for en craving siden jeg alltid gjør det rundt juletider. Det som derimot er litt rart er at skyllemiddel lukter så godt for tiden at jeg har lyst til å drikke det liksom. Det kan jeg jo selvsagt ikke, så jeg sniffer litt ekstra på de nyvaskte klærne i stedet

Plager: noen kvelder er det vanskelig å finne en behagelig stilling å sove i, og med tanke på at jeg virkelig elsker å sove er det ganske plagsomt. Særlig dersom Ian sovner før meg (noe han alltid gjør), og det er ikke det at han snorker egentlig, men han puster så tungt at det er like plagsomt som snorking. Og så har jeg jo forsatt vondt i bekkenet da, kanskje til og med litt mer i det siste, men det er jeg som nevnt blitt vant til

Humør: jeg begynte å grine da jeg så en reklame for Barbiedukker i går liksom, så vi kan jo si at jeg er litt emosjonell, men sånn ellers er humøret forsatt på topp. Og det er virkelig lett å være glad som gravid når man ikke har noen vonde plager. Folk er så vennlige, smiler og gratulerer oss, og jeg kan jo ikke akkurat si at slik oppmerksomhet gjør meg deppa 😉

Fødselsforventninger: forsatt bare positive tanker! Jeg visualiserer mye (selv om jeg selvsagt ikke kan ane hva som er i vente), og gleder meg virkelig til den dagen det blir action


IMG_3048
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page