top of page

Grand Opening- dag 1

Det tok oss litt lengre tid enn planlagt, men nå er SCANDINAVIAN HEALTH & PERFORMANCE offisielt åpnet! Jeg lurer virkelig på når det skal gå opp for meg at jeg sammen med mannen i mitt liv eier ett EGET TRENINGSSTUDIO! Og så i Dubai av alle ting. Det er helt sykt.. Klyp meg i armen noen!


hvem hadde vel trodd at dette “olstrehåve” skulle bli businesskvinne i det store utland?!


Idag og imorgen har vi åpent hus, og vi har sendt ut en haug med invitasjoner i håp om at folk skal titte innom. Det blir spennende å se hvordan disse dagene utarter seg. Idag har det vært innom en liten gjeng, både kjente og ukjente, og det har allerede blitt ett par nye bookinger for neste uke! Gøy! 🙂


kanapeer hører jo med på en dag som dette- Kirby godkjennerdette fine paret stakk innom..og de hadde med seg fine blomster til oss som matchet journalen jeg har laget perfekt! 😉godt å sette seg ned med en ettermiddagskaffe etter å ha vært på bena siden kl 7!


Litt glimt har dere jo allerede fått sett, men jeg tenkte jeg ville åpne dørene for dere også 😉 så er det bare å stikke innom neste gang dere er i Dubai- blogglesere tas imot med åpne armer! 😉

Imorgen er det på an igjen- gleder meg!


ha en fin kveld alle fine 🙂


3 views

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page