top of page

Good old days

Har rotet litt i gamle bilder idag også, ogse hva jeg fant:


første skoledagantagelig første og siste gang jeg blir avbildet med en bolle cornflakes på denne bloggen!…og første og siste gang dere ser meg med en fotball!sjekk tullingen i bakgrunnen!


Nå prøver jeg å manne meg opp til en økt med bakkeintervaller før det blir middag hos en venninne ikveld. Jeg vet jo at jeg kommer til å være glad og fornøyd når det er gjort, men det er liksom den veien fra å sitte i godstolen til å faktisk gjøre det som kan bli litt lang…Her er det jo til og med kaldt også, så jeg kan jo bruke været som unnskyldning!

Kom an Inger- just do it goddammit! Det er jo ikke så vanskelig, bare løpe opp og ned en bakke et par ganger jo!

I’m off! 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page