top of page

Good morning sunshine

Sitter her med min trofaste morgenkamerat og ser over planen for dagen. På den er det ikke lite skal jeg love! Imorgen tiiiiiidlig, tidlig reiser vi nemlig hjem til Norge, og selv om det skal bli veldig, veldig gøy, så kjennes det ut som at jeg har ti tusen ting å gjøre her i Dubai før den tid. Får helt enkelt bare se hvordan denne dagen utarter seg!

Så dersom dere ikke hører fra meg er det bare fordi jeg lider av bride-to-be- syndromet. Takk og pris for fleksibel arbeidstid sier bare jeg 😀


Kjenner jeg ligger litt etter med tanke på svar på kommentarer (..og interesante blogginnlegg forøvrig), men det kommer altså. Særlig til dere som lurer på sommerkurset til AFPT. Til nå kan dere nøye dere med den viktigste infoen: u will have a great time! 🙂

Håper dere får en fin start på uken! Later 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page