top of page

Golf liksom

Jeg er aldeles (jepp, it’s a word!) for trøtt til å skrive langt og lenge til dere i dag, men siden jeg har så mange fine bilder jeg vil vise, må jeg iallefall gi dere ett lite innblikk i dagen vår.

I dag har jeg nemlig fulgt Ian på en runde golf! Det har jeg gjort én gang før da vi var på bryllupsreise i Thailand. Men, da fikk jeg gnagsår av mye gåing i kombinasjon med svært klam luft, og utsikten kan langt fra sammenlignes med hva vi så i dag!

Golfbanen lå rett ved sjøen, og utsikten tok nesten pusten fra meg visse steder. Ett tempel lå på en bitteliten øy ute i havet, og langs hele golfbanen lå vakre villaer. I tillegg så vi plutselig risbønder og høner midt (iallefall nesten) på banen, noe som også gav en helt egen stemning.

Ian er veldig flink og tålmodig til å forklare regler og sånn til sånne som meg som ikke har peiling på golf i det hele tatt, og jo mer jeg forstår av spillet, jo mer spennende blir det jo å se på! Jeg tror dermed ikke at jeg kommer til å prøve selv med det første- isåfall må jeg først få kjøpt meg en stor dose tålmodighet 😉

Desverre spilte ikke akkurat Ian sin beste runde golf i dag, men det var ingenting en øl og middag i nydelige omgivelser ikke kunne fikse. Resorten som hørte til golfbanen heter forresten Pan Pacific dersom noen har lyst å bo ett magisk sted på Bali- det er iallefall på min liste å ta med mamma, pappa og svigermor på ferie der 😀

Avslutter med ett bildedryss fra dagen, for nå begynner øyelokkene å bli svært tunge ass. Sånn ser det altså ut når Ian spiller golf på Bali:


IMG_8278

IMG_8264

IMG_8268

IMG_8280

IMG_8281

IMG_8283

IMG_8284

IMG_8285

IMG_8286

IMG_8288

IMG_8289

IMG_8290

Vakkert, eller hur?

I morgen må det derimot bli strand igjen- gotta work on my tan 😉

God natt partypeople!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page