top of page

God jul, godt nyttår, og ei litta recap av 2019

Tenkte jeg måtte oppdatere litt her inne- jeg har jo tross alt ikke blogget siden i fjor 😉 Vel, det kunne vært en morsom nyttårsvits, jeg elsker jo virkelig sånne, men siden jeg knapt blogget skikkelig i hele fjor så er the joke on me.

Uansett, jeg tenkte jeg helt enkelt kunne klinke litt med ei litta recap av 2019, nesten som i gamledager 😉

Brace yourselves, dette blir et langt innlegg. Muligens det lengste i hele år! Hehe..

Januar

På starten av året fikk vi ENDELIG flytte inn i leiligheten som vi hadde kjøpt over 2 år tidligere. Det var et nybygg som skulle være klart for innflytt desember 2017. Vi flyttet inn januar 2019. That’s Dubai!

Det tok litt tid å komme seg på plass, bildene under her er fortsatt ikke blitt hengt opp, men jeg koste meg virkelig med innredning og å endelig få orden i skuffer og skap.

I slutten av måneden var det International Day i barnehagen. Jeg fikk lånt vikingkostyme fra en kollega, og jeg vet jammen ikke hvem som koste seg mest ass 😉

Februar

Leiligheten var fortsatt ikke klar, men det begynte å komme seg. Og endelig, etter maaaange år uten, fikk jeg tørketrommel. Åh, lykke!

Været var perfekt for utendørs løping så jeg tok utnytte av det. Da Kaia skulle ha recycle-day i barnehagen tok jeg frem min indre Jenny Skavlan, og jeg må si meg meget fornøyd med resultatet. IKEA-Chanel kjolen varte kanskje ikke så lenge, men jeg fikk et søtt foto om ikke annet.

I vinterferien kom mamma og pappa på besøk, og selv om det var en tur preget av både dårlig vær og sykdom var det som alltid godt å ha dem her. Jeg håper så inderlig vi får oppleve det igjen.

Ian fylte år og vi feiret med kake (som var bedre enn den så ut) og ballonger. Med mamma og pappa som barnevakt kunne vi til og med dra ut på date, og spiste et nydelig måltid på Asia Asia, etterfulgt av Bohemian Rhapsody på kino. Det er forøvrig antagelig den beste filmen jeg så i 2019. Jeg bare elsket den!

Mars

I starten av måneden fjonget vi oss til for en liten photoshoot med Athleat, selskapet som har sponset oss med matbokser de siste årene. Det er tuklet litt mer med lys og skygge enn jeg er vant til, men jeg likte resultatet likevel.

Det ble mye familyfuntime, både på gym, strand og kjøpesenter, og i slutten av måneden kom Ine Marie. Ian skulle til Egypt for å holde PT utdannelse med AFPT International, og fløy ned Ine Marie slik at jeg og Kaia fikk selskap. Han er en going han der. Og Ine Marie er snill som vil komme så ofte på besøk!

April

I april foreslo Ian at vi skulle prøve å samle alle tidligere kollegaer fra SHP, og selv om vi ikke fikk det til å klaffe for alle var det veldig koselig å treffe igjen de som kunne.

Et vennepar av oss er veldig flinke på å arrangere sammenkomster, og det nærmeste vi kom påskefeiring var på deres “Egg Hunt”. Sjekk snacks-bordet da, den dama kunne virkelig jobbet som party planner!

Mai

Dere husker vel Tour De Norway? Vel, det er i alle fall det jeg tenker på når jeg mimrer tilbake til mai. Ikke bare fikk vi treffe flere hundre (!) treningsglade og positive jenter, vi fikk jo se deler av Norge vi aldri har sett før. Vi fikk bare ikke sett nok! I tillegg fikk jeg det som må være en av mine beste løpeopplevelser typ ever. Den alene er grunn nok til å reise tilbake til Trondheim liksom. Jeg håper virkelig vi kan gjenta den der Tour De Norway altså.

17. mai i Norge ble det også, det er en fin tradisjon.