top of page

Gladkristen

Det var en salig blanding av morgenfriskuser (som meg selv ;-P) og “walk of shamers”, eller hva man nå skal kalle de som kjører slutty halloween kostyme i 7-draget en lørdags morgen, som møtte meg på løpetur i morges.

Jeg måtte dra litt på smilebåndet av sistnevnte, for jeg trodde det bare var sånn man ser på film, og i alle fall ikke i Dubai Marina liksom. Men så skal det jo heller ikke så mye til for å få meg til å smile når jeg er ute på løpetur og beina bare går av seg selv da. Jeg blir glad helt inn i hjerterota, og samtidig så lettrørt at til og med en Britney Spears sang kan få meg til å ta til tårene. Ved enden av marinaen så jeg en gjeng mennesker som skulle ut i båt som stod og ba sammen, og det rant nesten over for meg. Det var så fint og rørende å se.

Det fikk meg til å tenke på at det virkelig er noe jeg liker med Dubai. At folk er så åpne om sin tro og religion. Da jeg trente min 9 år gamle kunde i går for eksempel, utbrøt han en arabisk frase som betydde at han takket Gud etter at han fikk til ett høyt Pokemon hopp (yep, that’s how we roll), og jeg lurer på hvor mange niåringer i Norge som hadde gjort det samme. Jeg er kristen og har bedt aftenbønn så lenge jeg kan huske, men jeg tror ikke det falt meg inn å takke Gud for sånne helt random ting i hverdagen. Det var ganske kult at han gjorde det synes jeg.


Ha en fin lørdag partypeople!

Snaiks 🙂

#DubaiMarina #morningcardio #walkofshame

4 views0 comments
bottom of page