top of page

Giving up is not an option

Først var det joggeturen jeg valgte å gjøre midt på dagen i ca 80 varmegrader som ikke akkurat går ned i historiebøkene. Så var det intervallene på den nye tredemøllen som nesten tok knekken på meg til tross for mye lavere tempo enn vanlig, etterfulgt av en planlagt mil som resulterte i powerwalk fordi det var så slitsomt å løpe. Og idag ble jeg stoppet av både gnagsår, vondt i lilletåen (!!) og sting (eller hold i siden eller hva fææn det heter!).


what is this shit?


Vel, løpeøktene mine har jo ikke akkurat gått strålende i det siste, men jeg kan vel ikke gi opp av den grunn..? Ikke det at jeg føler løping er en så veldig viktig del av treningsrutinen min, men jeg liker virkelig følelsen jeg får etter en bra intervalløkt, eller den såkalte runners high som kommer etter/under en kjempegod joggetur. Og nå er i tillegg været i Dubai perfekt for utendørsaktiviteter som løping. Hmm.. Jeg forstår bare ikke hvorfor løping plutselig ble så slitsomt!?

Jeje, jeg får vel bare kjempe meg gjennom et par mentalt slitsomme økter, og vente på den der økten som forhåpentligvis minner meg på hvorfor jeg liker løping så godt i utgangspunktet.

Until then,


Laters!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page