top of page

Getting there

På fredag kjørte jeg 10ere med 80 kilo i knebøy, og i dag løp jeg intervaller på 18,5km/t. Riktig nok bare én intervall på 30 sekund, men det er en god følelse å kjenne seg i god form! Om det var sjokoladen jeg hadde til frokost, eller at jeg snappet så mye i pausene at jeg knapt fikk med meg hva som skjedde, ikke vet jeg, men løpingen i dag gikk bra.

16 intervaller. 30 sekund jobb, 30 sekund hvile. 2% stigning. Jeg startet på 17km/t og økte med 0,1km/t per intervall. Det er geniaøt både for å presse meg selv litt, men også for å telle antall intervaller 😉 Vanligvis stopper jeg å øke tempoet når jeg kommer til 18, men i dag fortsatte jeg altså til 18,5. Det føltes bra!

I går derimot hadde pipa en annen lyd. Jeg stakk bort på SHP rett før Ian var ferdig på jobb, og gjorde en rask men oj så slitsom økt med kettlebells. Det var kanskje ikke en så veldig hard økt egentlig, men jeg har jo blitt så vant til å ta lange pauser når jeg trener med Kaia at det plutselig var ett kav å bare kjøre gjennom alt uten måtte underholde henne. Man skal ikke kimse av høyrep og korte pauser ass! En bonus var jo i alle fall at det gikk fort å gjennomføre.


Nå tenker jeg å joine Kaia i drømmeland og håper at dagen ikke starter klokken 05.00 i morgen også!

Snaiks 🙂

1 view0 comments
bottom of page