top of page

Geilolia høydepark

Sjekk så gøy vi har hatt det i dag da!

Jeg skal innrømme jeg var litt småskeptisk til tider. Selvsagt delvis pga lille bebis i magen, men mest fordi jeg tror jeg holder på å bli en pingle. Jeg var jo mye tøffere på sånne greier som dette før, mens i dag var jeg liksom redd for å falle ned og greier. Men det var en kul og annerledes utfordring som jeg tror fikk frem barnet i de fleste av oss 😉

Vi fikk forsåvidt en god utfordring etterpå også. De sprekeste i gjengen (les: nordmennene) bestemte seg nemlig for å løpe opp til toppen av skibakken som ligger i høgget her etter at vi var ferdige med å slenge oss i trærne. Jeg gikk jo selvsagt bare, men skal love at det var slitsomt nok! Fy søren, det kjennes at jeg deler blodomløpet mitt med noen ass. ..det er forresten sikkert ikke det jeg gjør en gang, men at lille bebis har innvirkning på kondisen min, dét er det ingen tvil om!

I morgen skal vi på elverafting- this trip is awesome 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page