top of page

Gangsperre og overkropp

Jeg er så støl fra treningen på mandag at dere aner ikke. Alt mellom knær og korsrygg gjør vondt- både fremme og bak. I går kom jeg meg ikke ut av leiligheten en gang, så i ett tappert forsøk på å løsne opp litt såre muskler gikk jeg og Kaia ut på en rusletur i morges.

I nesten 4 timer var vi ute, men det inkluderte iskaffe på en benk, questbar i en eller annen kiosk, matvareshopping og generell kos i sola (les: skyggen).

Vel hjemme fikk jeg fyllt på med litt mat, sjokolade og kaffe, og stakk deretter over på SHP for litt trenings. Jeg kunne jo i alle fall trene overkropp selv om lårene føles ut som to tunge tømmerstokker. Det ble både muscleups og pullups i ringer med Kaia som ekstra vekt- nesten som å være gravid igjen jo 😉

Dette stod på dagens meny: A1) 5 x 2 strikte muscleup B1) 5 x 3 ring pullups m/Kaia som vekt C1) 4 x 8 skulderpress @ 35kg C2) 4 x 8 pullups D1) 3 x 12 skrå benkpress @ 2 x 16kg D2) 3 x 15 sittende ro


Nå er det tid for middag!

Snaiks 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page