top of page

Gangsperr og jetlagged

9 timer søvn. 6 kopper kaffe. …tror jeg iallefall. Jeg mistet tellingen etter nr 3 gitt! Har likevel følt meg som en zombie i hele dag. Takk og pris at jeg ikke hadde mange kunder på skjemaet.

Jeg har også slitt med verdens verste (les: beste) gangsperre i rumpa. Vi gjorde nemlig det sjakktrekket å mose beina med en god gammeldags beinøkt i går før vi dro fra NYC, og jeg tror ikke flyturen gjorde det stort bedre.

Så vi kan trygt si at det ble treningsfri på meg idag. Men det er greit, jeg fant nemlig ut at vi faktisk trente hver dag sist uke i New York, og det er jo ikke så aller verst når man er på ferie spør du meg. Gymmet på hotellet var ikke mye å skryte av, men det ble noen intervalløkter der iallefall. Rett over gata fra hotellet derimot var det en Crunch Fitness som vi benyttet oss av 3 ganger. Første økten gjorde vi tunge knebøy og det er lenge siden 90 kg har føltes så tungt. Jeg skylder på jetlag og skoene (jeg hadde bare løpeskoene mine). Andre økten gjorde jeg denne gamle slageren, og aldri har de 20 knebøyene vært så tunge. Da hadde jeg kjøpt meg nye nano’s så jeg kunne jo ikke skylde på skoene, men mattekunnskapene mine derimot..! Jeg trodde jeg gjorde knebøyene på 70 kg som vanlig, men fant jo ut etterpå at konvertering av pounds til kilo tydeligvis ikke er min sterke side. Anyway, 3 x 20 reps på 80 kg er greit for meg det 😉


IMG_9414

IMG_9417

Ettbeins RDL’en på bildet over her tror jeg forøvrig er den største årsaken til min noe utenom det vanlige såre bakdel, og jeg ser for meg en ny favoritt in the making 😉

Håper dere har hatt en fin tirsdag! Snaiks

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page