top of page

Gårdagens på video

Jeg er klar over at jeg er ganske bortskjemt når jeg trener. Jeg mener, jeg trenger jo sjelden å dele gymmet med noen, og bortsett fra en tredemølle har SHP alt jeg ønsker av utstyr. Dermed kan jeg legge opp treningen uten å ta hensyn til at det kanskje ikke finnes ledig knebøystativ når jeg skal ha meg en real squatfest- det er ganske digg. Så jeg kan forstå at flere av øktene jeg gjør ikke er så enkle for dere å gjennomføre dersom dere trener på ett “vanlig” gym.

Men! Økten jeg gjorde igår er faktisk ganske “vanlig-gym”-vennlig. Så lenge du kan ha ett knebøystativ med stang og tilhørende vekter gjøres jo både utfall, push press og knebøy on spot, og så er det bare å passe på at ingen stjeler oppsettet mens du stikker for å gjøre chinsene.

Nedenfor er ett filmklipp fra min økt igår- i shorts vel og merke selv om jeg er svært klar over at det ser ut som jeg gjør knebøy i bare trusa 😉 Så kan du avgjøre selv om økten er gjennomførbar sånn rent praktisk liksom!

1 view0 comments
bottom of page