top of page

Gårdagens DFC

Alright, siden jeg har vært svært travel med å gjøre absolutt ingenting i hele dag får dere ha meg unnskyldt for å ikke ha oppdatert dere tidligere. Men som jeg sa til Ian, så skal jeg nå altså skryte litt av meg selv på bloggen. For jeg må jo faktisk gjøre litt big deal ut av at jeg vant begge eventene som ble arrangert på Dubai Fitness Challengen i går- jeg synes det er over middels stas 😀

Da jeg deltok sist uke var jeg så nervøs på forhånd at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre meg hen. Det var hovedsakelig pga økten inneholdt øvelser som jeg er relativt flink i, og jeg satte dermed høye forventninger til meg selv. Så da gårdagens to økter ble annonsert og jeg så at de begge inneholdt moment jeg ikke er særlig bra på (KB-stuff og burpees), la jeg ikke like mye press på meg selv om var dermed ikke like nervøs på forhånd. Og det viste seg å være en bra strategi ass! Jeg kan ikke si det var en uoverlegen seier, for det var ganske close mellom meg og andre plass på begge øktene, men ooooooh for ett rush det var å kunne dra seieren i land- to ganger! 😀

Første økt startet med 8 stk 40/20 sekunders intervaller på mølla, med tempo 12km/t og incline på 0, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14%. Deretter fikk vi hvile i 1 minutt, før vi hadde 4 minutter på oss til gjøre så mange “below-hip-to-overhead-anyhow” med 2 x 16 kg kettlebells. Jeg hadde på forhånd kun øvd på å gjøre KB clean & jerks (fordi jeg ikke trodde jeg kunne gjøre KB-snatch med såpass tung vekt), men fikk litt tips på hvordan man snatcher like før start og kjørte dermed på med det i stedet. Det var jo mye mer tidseffektivt, og jeg fikk klemt inn 52 repetisjoner med kettlebellsene.

Den andre økten var å gjøre 3 runder av 20 hand-release-burpee-box-overs pluss 20 push press med 2x13kg så fort som mulig. Der hadde en veldig flink jente kjørt før meg, og jeg hadde dermed en tid å slå. Det hjalp virkelig på motivasjonen til å pushe ass, for den økten var ikke så pen som den ser ut på papir 😉


dfc

I dag har jeg da altså hvilt (alt utenom kjevemuskulaturen som virkelig har fått kjørt seg!), og slappet av hjemme med Ian. Vi har hatt norske pølser fra fryseren til middag og is til dessert. Helt topp lørdag spør du meg 😀

Nå er det leggetid, snaiks!

1 view0 comments

Comments


bottom of page