top of page

Fun when it’s done osv.

Dagen treningsøkt satt så sykt langt inne ass. Planen var å løpe litt på mølla mens Kaia tok seg en lur, men når det endelig var tid for sovings hadde jeg mest lyst til å bare sove med henne. Det kunne jeg forsåvidt også ha gjort altså, men så hadde jeg som alltid lyst til å ha trent, og siden ettermiddag og kveld er full av planer allerede var det liksom nå eller aldri. Og nå når jeg sitter her, nydusjet, med en god lunsj i magen, og fortsatt litt varm i kinnene er det jo ikke akkurat som at jeg angrer.

Sånn sett er det i blant lettere å få trent når man har kid. Mindre valgmulighet og fleksibilitet med tanke på tidspunkt og sånn gjør at man (i alle fall jeg), har lettere for å bare gjøre det liksom. Økten i dag hadde garantert utgått om jeg hadde utsatt den til ettermiddagen i stedet for å si det sånn, så dagens #fitspo får være don’t think, just do 😉

Jeg kjenner fortsatt at det hadde vært digg med en liten hvil altså, men får heller legge meg tidlig i kveld eller noe sånt 😉

Ha en fin dag partypeople 🙂

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page