top of page

Fueled by cake

I omtrent hele sommer har jeg trent mens Kaia har hvilt midt på dagen, men i dag var både mamma og pappa på jobb, så det utgikk. Jeg tenkte å få inn en økt da de kom hjem, men av ulike grunner (les: kakespising) ble det utsatt.

Storebror fyller nemlig år i dag, og i den anledning lagte mamma sjokoladekake. Og dette er ikke hvilken som helst sjokoladekake- den er helt magisk. Jeg må liksom spise meg kvalm på den, så god er den!

Så, litt småuggen etter et meget generøst kakestykke og sent på dag var det egentlig ikke trening som fristet mest. Samtidig hadde jeg jo som alltid lyst til å ha trent. Kvalmen gikk fort over heldigvis, og da Kaia ville se på Youtube med mormor hoppet jeg i treningsklærne før jeg rakk å ombestemme meg. Ikke lenge etter var jeg ferdig med 4 runder av denne økten, og jeg angret ikke for å si det sånn 😉


Jeg angret ikke på kakestykket heller om det skulle være noen tvil, men hadde løyet om jeg sa det ikke gjorde godt å vite at alt sukkeret i alle fall ble brukt til noe litt fornuftig 😛

Snaiks!

2 views0 comments

コメント


bottom of page