top of page

Frokost, snørr og tårer

Mens jeg fikset meg frokost idag, som bestod av noe så spennende som 1 hel grillet kylling, en boks carrot-sticks og masse hummus, tok jeg meg selv i å tenke: “jeg lurer på hva som skjer når jeg begynner å spise frokost igjen”. For det er jo ikke akkurat miniporsjoner ala spis-6-ganger-om-dagen jeg driver med! Men hva søren, jeg skal jo ikke begynne å spise frokost? Det her intermittent fasting greiene funker så sinnsykt bra for meg, og nå har jeg holdt på snart ett år uten å engang ha tenkt over det.


som dere ser var det ikke mye av kyllingen som nådde frem til tallerkenen. Det ble en rask detour forbi munnen min 😉 Og ja, det ER viktig at også tallerkenen er SHP-blå!


Spisevanene mine er altså ingenting å grine av. Jeg har likevel felt en tåre eller to her i morgentimene. For idag er det nemlig KUN 1 MÅNED til vi gifter oss! Jeg kan ikke fatte hvor tiden blir av!? Det er jo ikke så lenge siden jeg hadde ett halvt år til bryllupsplanlegging, og nå er det plutselig bare usle 30 dager igjen! Dermed har jeg brukt formiddagen på bordplassering, bestemming av meny, kaker, sanger og brudemarsj. Og så er jeg jo så sentimental at det er helt latterlig. Ett lite lydklipp av en brudemarsj og jeg begynner å grine. Ikke noe “here comes the bride” her i gården, det blir mer “here comes the waterworks”!Så tilbake til litt matprat igjen da. For jeg må jo innrømme at jeg hadde sett for meg at jeg måtte på en aldri så liten diett før brylluppet. Meeeeeeeeen, jeg tror ikke jeg gidder det. Jeg passer fortsatt i brudekjolen som jeg kjøpte etter PT-kurset i fjor sommer da jeg var i ok form etter 1 måned med bra trening og strukturert mat, så jeg sier meg fornøyd med det! Tror ikke akkurat at jeg kommer til å foreslå at vi går på buffet i uken før brylluppet, og jeg trenger jo ikke trykke i meg 100g sjokolade hver dag fremover, men sånn i bunn og grunn tror jeg at jeg tar det ganske lugnt 😉

Og så forsetter jeg å holde meg unna lettbrusen- jeg feiret bilkjøpet vårt med en diet pepsi (som forøvrig ikke smakte slik jeg husket), men ellers holder jeg meg til vann!


Inger + vann = sant


Ha en fin dag fininger! Later 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page