top of page

Friday Brunch

Idag har det jammen vært 4 jenter som har kost seg i Dubai. Vi har nemlig vært på en av Dubai’s fineste fredagsbruncher der vi har drukket champagne og mohitos og spist som om det ikke fantes noen morgendag! Brunchen svir litt i lommeboken, men vi får absolutt hva vi betaler for, og vi har som sagt kost rompa av oss (strengt tatt har vi jo kost rompa PÅ oss- det er ikke direkte kalorifri buffet vi snakker om!). Uansett, sånn ser det ut når 4 jenter skal spise i 4 timer:


fine jenter klare for brunchkjenner jeg ikke liker tanken av at disse finingene ikke bor i Dubai..omgivelsene var ikke helt feil de heller!!let the eating begin! (vi startet like gjerne med dessert! ..eller?)og selvfølgelig var det god drikke til maten..jeg byttet ut mohitoen med litt diverse annet..


Takk for tips mot forkjølelse forresten! Jeg er forsatt tett i pappen, så holdt meg til brus idag for at jeg forhåpentligvis skal ha en sjangse til å trene imorgen. Eller det vil si, iallefall gjennomføre Crossfit Open økten. Jeg pleier ALDRI gå mer enn 3 dager mellom hver trening, og nå har jeg ikke trent siden mandag. Det ville vært en stor løgn dersom jeg sa at det ikke plaget meg og at jeg stresser litt over det, men så vet jeg jo at når formen er som den er nå så er det jo null poeng i å trene. Men likevel- la meg bli frisk nå! Jeg vil løfte tungt igjen!!!

PS! Gjett hvem jeg traff idag når jeg hadde hatt minPT kunde på Burj al Arab:


Vi delte et par intense sekunder med øyekontakt helt til jeg måtte fortelle ham at selv om jeg syntes at han er flink til å spille tennis så har jeg allerede verdens beste gutt og er selverklært verdens lykkeligste jente. Da bjynte han å grine så jeg trøstet ham med å si at jeg har flere lekre single venninner!

Later party people!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page