Freakin’ FIFTH in Asia

Kall det gjerne skryting, men jeg må bare få si det ass; yours truly endte opp på freakin femte plass i hele Asia i Crossfit Open 2014!

Whaaaat!? I både 2012 og 2013 plasserte jeg faktisk også topp 10, men på det tidspunktet var det jo så få damer som gjorde crossfit i Asia (hvilket det forsåvidt fortsatt er sammenlignet med andre regioner) at det liksom ikke kjentes ut som en like stor bragd. Men i år var jeg skeptisk til at jeg i det hele tatt skulle klare topp 10- og så suste jeg jammen inn på femte 😀

Så ja, selv om jeg som sagt ikke ser på meg selv som en ekte crossfitter, så var dette litt stas!


…dette er forresten ett gammelt bilde altså, men jeg har ikke vasket håret på to dager så en fersk selfie var faktisk uaktuelt idag 😉

Snaiks!

2 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png