top of page

Freakin’ FIFTH in Asia

Kall det gjerne skryting, men jeg må bare få si det ass; yours truly endte opp på freakin femte plass i hele Asia i Crossfit Open 2014!

Whaaaat!? I både 2012 og 2013 plasserte jeg faktisk også topp 10, men på det tidspunktet var det jo så få damer som gjorde crossfit i Asia (hvilket det forsåvidt fortsatt er sammenlignet med andre regioner) at det liksom ikke kjentes ut som en like stor bragd. Men i år var jeg skeptisk til at jeg i det hele tatt skulle klare topp 10- og så suste jeg jammen inn på femte 😀

Så ja, selv om jeg som sagt ikke ser på meg selv som en ekte crossfitter, så var dette litt stas!


IMG_4145

…dette er forresten ett gammelt bilde altså, men jeg har ikke vasket håret på to dager så en fersk selfie var faktisk uaktuelt idag 😉

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page