top of page

Fort som f**n

..og sunt og godt!

Dersom dere ikke har testet brokkolimos ennå er det virkelig på tide å gi det ett forsøk! Da jeg stod å mekket sammen middagen vår idag undret iallefall jeg på hvorfor vi ikke har brokkolimos oftere. Det er jo så godt, og når man moser brokkolien er det mye lettere å spise mer- mye brokkoli = mye vitaminer og gudd støff 🙂

Som dere vet er jeg ikke så fancy på kjøkkenet, så den følgende oppskriften er virkelig ikke noe å skryte av, men siden jeg skal vise dere hvor lett det er å lage håper og tror jeg at flere av dere tester.

Jeg kokte først 4 brokkoli hoder (..vi spiste ikke opp alt altså, til og med ikke jeg og Ian klarer å spise så mye. Vi har rester til imorgen!). Deretter tok jeg frem stavmikseren som jeg har fått av svigers og moste hele greia


photo copy 2

Så tilsatte jeg en stor klatt smør…


photo copy 5

salt & pepper


photo copy 4

..og litt hvitløkspulver


photo copy 3

Deretter var det bare å røre rundt, og servere med en annen favoritt: stekt kjøttdeig! 😀 Aaahahaha, for en mesterkokk jeg er 😉


photo

Voila! Try it! 😉

1 view0 comments

Commenti


bottom of page